Szolgáltatások

Cégünk informatikai fejlesztési és tanácsadási szolgáltatásokat nyújt ügyfelei részére. Szakembereink hosszú ideig dolgoztak üzleti, közigazgatási, grafikai és kiadványkészítési területeken, tudásukat beépítettük megoldásainkba.

Alkalmazásfejlesztés

Cégünk több mint tíz éves tapasztalattal rendelkezik webalkalmazások fejlesztésében. Fejlesztőink széles körű ismeretekkel rendelkeznek az e körben használt technológiák - PHP, HTML 5, CSS 3, JavaScript, jQuery, MySQL, Oracle - használatát illetően.

A ma létező webes technológiák - és természetesen a webböngészők - már lehetővé teszik a hagyományos asztali alkalmazások által nyújtott lehetőségek megvalósítását egy webalkalmazáson belül. Használhatóak fejlett űrlap- és munkafolyamatkezelési megoldások, magas szintű megjelenítési lehetőségek (interaktív ábrák, diagramok, animációk, beágyazott videók stb.), elérhetőek különféle térinformatikai szolgáltatások is (Google Maps, Spectrum Spatial, OpenStreetMap). A közösségi média is könnyen integrálható.
Az ezen alapokon megvalósított alkalmazások többféle eszközön, különféle méretű és felbontású kijelzőkkel is kiválóan használhatóak, operációs rendszertől függetlenül.

Megoldásaink főként ügyviteli, lekérdező és elemző, vezetői információs és tudásmenedzsment rendszereket fednek le, de bármilyen specifikus feladat megoldását vállaljuk, amennyiben azt az általunk ismert és használt technológiák lehetővé teszik. Több éves munkával kidolgoztunk egy saját, az alkalmazások fejlesztését nagy mértékben elősegítő keretrendszerert, az eggost. Egyedi alkalmazások fejlesztéséhez ezt ajánljuk ügyfeleinknek.

Az eggos egy web-alapú alkalmazások fejlesztésére létrehozott, kliens- és szerveroldali keretrendszer. Használatával könnyen összeállítható egy összetett rendszer, mely az adatkezelési technológiának, valamint a felhasználói felületet alkotó saját vezérlőkészletnek köszönhetően elérhetővé teszi egy asztali alkalmazás teljesítményét és felhasználói élményét is. Rugalmas, bővíthető, támogatja a legújabb technológiákat. Az eggos segítségével jelentősen leegyszerűsíthető a fejlesztési folyamat és csökken a fejlesztésre fordított idő.

Honlapfejlesztés

Ma a cégek számára megkerülhetetlen az online jelenlét. Egyre több ember tájékozódik, vásárol, szórakozik a weben. A web technológiáit igénybe véve a termékek, szolgáltatások könnyen bemutathatóak, reklámozhatóak és frissíthetőek. A jelenleg alkalmazott megoldások, a látványos, interaktív, azonnali élményt nyújtó alkalmazások jótékonyan befolyásolják vállalkozása üzleti eredményeit.

Cégünk el tudja készíteni az Ön igényeinek legmegfelelőbb honlapot, legyen szó bemutatkozó oldalról, webáruházról, közösségi oldalról vagy portálról. Gondoskodunk arról, hogy a megjelenés profi, a  funkciók egyértelműek és könnyen használhatóak legyenek, a felhasználó tableten és mobiltelefonon ugyanolyan élményben részesüljenek. Megoldjuk az oldalak kereső-optimalizációjával kapcsolatban felmerülő feladatokat is.

Az oldalak létrehozásához a saját készítésű eggos, vagy a széles körben használt és elterjedt WordPress keretrendszert ajánljuk.

Tanácsadás

Több éves tapasztalattal rendelkezünk különböző cégeknél és államigazgatási szervezeteknél végzett informatikai tanácsadási tevékenység, informatikai támogatási feladatok elvégzése terén is.
Vállaljuk informatikai rendszerek tervezését, meglévő informatikai rendszerek korszerűsítését, továbbfejlesztését.
Foglalkozunk adatfeldolgozással, adatelemzéssel, illetve ezen műveletek térinformatikai támogatásával is.